Over Indy

Hiya! Mijn naam is Indy. Al jaren houd ik mijzelf bezig met allerlei soorten kunst: tekenen, schrijven, muziek spelen, fotograferen. Helaas pakte tekenen nooit zo goed uit en kwam ik op school nooit aan het benodigde aantal woorden, dus schrijven werd het ook niet zo. Muziek klonk mij wat beter in de oren! Drummen doe ik namelijk al bijna acht jaar.

Echter bleef het bij mij een beetje kriebelen de laatste jaren: ik wilde nog meer van mijn creativiteit kwijt! Op school begon ik mij veel bezig te houden met grafisch design voor de muziekorganisatie daar. Langzamerhand pakte ik vervolgens in 2017 de camera op, gewoon voor de leuk. Het duurde echter tot 2020 voor mij om de knoop door te hakken en een echte camera van kwaliteit aan te schaffen, deze site is het resultaat!

Op dit moment houd ik mij graag bezig met portretfotografie. Ik heb meerdere projecten lopen om mijn portfolio op te bouwen en mijn eigen stijl te ontdekken. Houd vooral mijn site in de gaten om te zien waar ik mee bezig ben!

%d bloggers liken dit: